Viken & Oslo
938 09 200 / 91 79 18 83
post@mprk.no

Fastpris Regnskap

Regnskapsfører for de små og mellomstore

Fastpris Regnskap – Skreddersydde pakker for full kontroll

Ønsker du en pålitelig løsning for regnskapet ditt? Våre skreddersydde fastpris-pakker gir deg en omfattende oversikt over økonomien din. Etterspørselen etter vår ekspertise innen fastpris regnskap har vært stor, og vi har utviklet optimaliserte pakker for de mest vanlige tjenestene vi tilbyr. I tillegg til våre fastpris-alternativer, har vi konkurransedyktige priser per oppgave for å imøtekomme ulike behov.

Fastpris regnskap

Hvorfor vårt fastpris regnskap?

Vårt fastpris regnskapssystem er bygget på effektive verktøy som Visma eAccounting, Tripletex og PowerOffice GO. Vi sørger for sømløs integrasjon med bankkontoene dine, samt muligheten for integrasjon med kassesystemer som Vipps og iZettle, slik at du kan holde styr på salgstransaksjonene.

Vi forstår at dine kunder spiller en viktig rolle i regnskapsprosessen. Derfor har vi tilrettelagt våre tjenester slik at du kan motta bilagene fra kundene dine innen den 10. i påfølgende måned. Dette gir deg nødvendig tid til å behandle og analysere informasjonen grundig.

Trenger du hjelp med tilrettelegging og opplæring? Vårt erfarne team står klare til å veilede deg gjennom prosessen, slik at du kan føle deg trygg med våre systemer.

Priser skreddersydd dine behov

Vår fastpris regnskapsløsning er tilpasset akkurat dine behov. Vår prissetting tar hensyn til ulike faktorer, inkludert antall bilag. Dette inkluderer alt fra fakturaer, kvitteringer, banktransaksjoner på kontoutskrifter, lønnsbilag, avskrivninger til mva-oppgaver med mer.

Velg vår pålitelige fastpris regnskapstjeneste og få full kontroll over bedriftens økonomi på en enkel og kostnadseffektiv måte. Ta kontakt i dag for en skreddersydd løsning som passer dine spesifikke behov.

Plan

(Price)

Builder

Page Testing

Your Text

Your Text

Fastpris 25

(kr 1750/mnd)

Inntil 25 bilag / mnd

Bokføring

Avstemme bank

MVA-Oppgave


Fastpris 50

(kr 3000/mnd)

Inntil 50 bilag / mnd

Bokføring

Avstemme bank

MVA-Oppgave


Fastpris 75

(kr 4250/mnd)

Inntil 75 bilag / mnd

Bokføring

Avstemme bank

MVA-Oppgave


Fastpris 150

(kr 7500/mnd)

Inntil 150 bilag / mnd

Bokføring

Avstemme bank

MVA-Oppgave


WordPress Pricing Table Plugin

Ekstra:

Årsregnskap kr. 4900,-

Aksjonærregisteroppgave kr. 990,-

Pr. utlegg/reiseregning/lønnsslipp/faktura vi lager på vegne av kunde kr. 149,-/stk. 

Ved arbeid på timer kr. 850,- pr. time.

Linker til de forskjellige systemene: