Oslo & Akershus
938 09 200 / 91 79 18 83
romerike@vekstra.no

Pris Regnskapsfører

Regnskapsfører for de små og mellomstore

Er det «pris regnskapsfører» du ser etter, eller å løse behovet ditt på en best mulig måte?

Når du skal velge regnskapsfører for ditt firma, er det lett å la øynene feste seg ved den laveste timeprisen. Det er imidlertid ikke alltid den mest økonomiske løsningen. En dyktig regnskapsfører som koster mer per time, men som bruker færre timer på oppgaven, kan i det lange løp være en bedre investering. La oss dykke ned i hvordan du kan vurdere pris i forhold til kvalitet og effektivitet når du velger regnskapsfører.

Pris regnskapsfører

Hva er den sanne kostnaden?

Først og fremst, la oss sammenligne to scenarioer:

 • En regnskapsfører med en timepris på kr. 970,- som bruker 15 timer på arbeidet.
 • En annen med en timepris på kr. 650,-, men som trenger 30 timer for å fullføre samme mengde arbeid.

Ved første øyekast kan den lavere timeprisen virke tiltalende, men når du regner på det, koster den første regnskapsføreren totalt kr. 14.550,-, mens den andre koster kr. 19.500,-. Dette illustrerer viktigheten av å vurdere totalprisen, ikke bare timeprisen.

Fastpris kontra timepris

Noen regnskapsførere tilbyr pakkeløsninger hvor de kombinerer alle tjenester du trenger til en fast pris. Dette kan være en attraktiv løsning for mange bedrifter, da det gir forutsigbarhet rundt kostnadene. Hvis en regnskapsfører tilbyr en pakkepris på kr. 15.000,- for et arbeid som de ellers ville tatt kr. 1.000,- per time for (og estimert til 10 timer), kan dette fremstå som dyrt ved første øyekast. Men, denne pakken kan inkludere ekstra verdi som overskrider det timene alene ville kostet.

Kvalitet og effektivitet betaler seg

Det er viktig å huske på at en lav timepris ikke nødvendigvis betyr at du sparer penger. En regnskapsfører som koster mer per time, men som har erfaring og effektivitet til å fullføre arbeidet raskere og med høyere kvalitet, kan spare deg for både tid og potensielle fremtidige kostnader knyttet til feil og mangler.

Vår tilnærming er å fokusere på kvalitet og effektivitet. Vi tror på å ta betalt for vår ekspertise og de løsningene vi kan tilby. Ved å automatisere og effektivisere regnskapsprosesser, sikter vi mot å minimere antall timer som brukes – noe som ikke bare er til fordel for oss, men også for kundene våre.

La oss diskutere dine behov

Vi forstår at hver bedrift har unike utfordringer og behov. Det er derfor vi inviterer til en åpen dialog om hva du ser etter i en regnskapsførertjeneste. La oss snakke om dine økonomiske og administrative utfordringer, og sammen finne en løsning som ikke bare er kostnadseffektiv, men som også legger grunnlaget for suksess og vekst for din bedrift.

Ved å velge en regnskapsfører, er det viktig å se utover timeprisen og vurdere totalverdien av tjenesten. En høyere timepris kan reflektere dybden av erfaring og effektivitet som tilbys, som på lang sikt kan vise seg å være den mest økonomisk fornuftige løsningen for din bedrift.

  Navn:

  E-post:

  Telefon:

  Emne:

  Din melding: