Viken & Oslo
938 09 200 / 91 79 18 83
post@mprk.no

Regnskapsfører Eidsvoll

Regnskapsfører for de små og mellomstore

Regnskapsfører i Åsleia - Eidsvoll (utsikt)
Vi har regnskapskontor på vei opp til Mistberget (Eidsvoll).

Regnskapsfører Eidsvoll

Ser du etter en regnskapsfører med lokal tilhørighet i Eidsvoll, så er du på rett sted. MP regnskap og konsulenttjenester AS holder til i Åsleia, med kort vei til Eidsvoll, Råholt, Minnesund og Dal. Vi holder til i landlige omgivelser, med Mistberget som nabo.

Vi er regnskapsfører for flere kunder i Eidsvoll, både håndverkere, detaljhandel, frisører, kunstnere og flere.

Det å velge en lokal regnskapsfører, gjør det enklere i forhold til «å stikke innom» eller en kort tur for å vise noe i systemet, eller hjelpe til med en integrasjon.

Du bestemmer selv hva du ønsker å gjøre selv, og hva vi skal gjøre. Ønsker du at vi skal gjøre alle regnskapsrelaterte oppgaver, så er det mulig. Ønsker du å gjøre det meste selv, mens vi bistår med kontroll og innsending av oppgaver, så er det også mulig.
Hvis du ønsker at vi kun skal utføre siste kontroll og årsoppgjør, så finner vi en løsninger for det også.

Noen av våre verdier vi ønsker å jobbe etter er service, tilgjengelighet, tilpasning og kvalitet.

Regnskapssystemet vi bruker, er Visma eAccounting. Vi ser at for de fleste av våre kunder, så er dette veldig gunstig. Vi ble fra juni 2019, sertifisert Partner, i Visma eAccounting.

Visma eAccounting

Ved å benytte dette systemet, så kan vi øke servicegraden, effektiviteten og kvaliteten på arbeidet. Dette ved å benytte mulighetene for integrasjon av bank, kasse, betalingsløsninger, ordreprogram osv, samt at bilag leveres inn elektronisk, enten som PDF, bilde fra app, eller EHF. *Opplæring gis ved behov.

Visma eAccounting er også et bra verktøy for deg som kunde, det er vektlagt brukervennlighet, med produkter som ordrebehandling, fakturasystem, økonomioversikt med mer.

Kontakt oss i dag, så går vi gjennom hva dine behov er og hva vi kan gjøre for deg, så legger vi en plan for fremtiden.