Viken & Oslo
938 09 200 / 91 79 18 83
post@mprk.no

Tripletex

Regnskapsfører for de små og mellomstore

Tripletex regnskapssystem

Tripletex er det regnskapssystemet vi bruker for de fleste av kundene våre i dag. Vi ser at dette systemet er praktisk veldig gunstig for de fleste bransjer.
Her har vi  lagt frem noen av fordelene for elektrikere og rørleggere.
Trykk her for å lese mer om regnskapsføring generelt.

Grossistintegrasjon

Med direktekobling mot dine viktigste grossister i løsningen kan du bestille varer direkte fra Tripletex mens du er ute på oppdrag. Systemet er direkte integrert med de største grossistene på markedet. I din Tripletex-konto kan du se produktkatalogene og bestille de varene du trenger. Siden Tripletex kan brukes både på nettbrett og smarttelefoner, så slipper du å dra tilbake til kontoret for å opprette en ny bestilling.

Kontrollskjema/S5 Sikre

I Tripletex har du tilgang til viktige kontrollskjemaer for bransjen. Anleggsdokumentasjon, 5S kursfortegnelse, 5S samsvarserklæring og flere andre skjemaer kan fylles ut direkte i nettleseren og lagres i et utskrifsvennlig format. Bilder du tar på plassen, dokumenter du får fra entreprenører og tegninger som skannes inn til løsningen, kan sendes på e-post til din egen e-postadresse i dette systemet. Alt blir da lagret på ett sted slik at du kan laste opp dokumenter og bilder som skal sendes som vedlegg.

Tilgang overalt

Systemet er tilgjengelig uansett hvor du er. Du velger selv om du vil bruke pc, Mac, nettbrett eller smarttelefonen. Dermed har du en enorm valgfrihet og kan få gjort mye før du er tilbake på kontoret. Tripletex har en egen mobilapplikasjon for timeføring, prosjekt og reiseregninger som fungerer både på smarttelefoner og nettbrett. Alt du før gjorde på kontoret, er det nå mulig å gjøre uansett hvor du befinner deg. Dermed kan du være akkurat så mobil som du ønsker å være.

Faktura, regnskap og lønn

Tripletex har utviklet et særdeles logisk og oversiktlig økonomisystem fordi vi mener at alle skal kunne forstå tallene i regnskapet. Med dette systemet har du alltid full kontroll over bedriftens regnskap med et økonomisystem som er befriende enkelt å forstå. Du sender offentlige oppgaver rett inn til Altinn fra løsningen, og flere bilagsprosesser går automatisk.

Tripletex funksjonelle lønnssystem sparer bedriften for kostnader og legger til rette for enkle og oversiktlige lønnsutbetalinger. Du kan utbetale lønn flere ganger i måneden og reiseregninger når det måtte passe. Forskudd på lønn holder systemet orden på, og lønnen kan utbetales direkte fra løsningen. Det aller beste er at regnskapet alltid er oppdatert og gir dere full oversikt over hva dere skylder den ansatte eller hva den ansatte skylder dere.

Enten du bare behøver et fakturaprogram som elektriker, eller du trenger flere verktøy som timeføring og regnskapsføring, så gjør Tripletex jobben. Tripletex Elektro er en bransjetilpasset løsning, og du kan komme i gang i løpet av kort tid.

Prosjektverkøy

Ha full oversikt over alle bedriftens prosjekter til enhver tid. Tripletex tibyr et svært allsidig prosjektverktøy med mange muligheter. Det er timene og produktene du lever av. Skal bunnlinjen bli noe å glede seg over, er det avgjørende at du har total kontroll over timer og utgifter med et effektivt prosjektverktøy.

Direkte betaling

Hvem sa at du må bytte bank fordi du bytter regnskapssystem? I Tripletex bruker du helt enkelt den banken du selv ønsker. Du kan fortsatt føre bilaget og betale regningen i én og samme operasjon. Med våre løsninger for direkte betaling slipper du å gå via nettbanken for å godkjenne innbetalinger og betale regninger fra leverandører.

Kilde: Tripletex

Tripletex - sertifisert partner